domingo, 15 de febrero de 2009

Tot val contra el fracàs escolar

La setmana passada vam estar comentan notícies que surtien al diari sobre educació. Ara llegint m'he adonat que ens vam passar una prou curiosa, si més no interesant... sembla anacrònica pero el dilluns passat surtia a totes les notícies per televisió, una escola anomenada "Montessori" que prevé per l'any que vé fer una educació segregada, es a dir separant per sexes:

http://www.20minutos.es/noticia/449619/0/discriminacion/montessori/salamanca/

Això no és tot sobre el tema, uns dies abans d'aquesta noticia, El País publica un titular que diu així : "Aguirre cede suelo al Opus para un centro que separa por sexos". Podríem pensar moltes coses, entre altres em pregunto: Si son escoles concertadades, faràn Educación para la Ciudadanía?. Si us interesa la notícia aquest es el link :
Aquest tema no acaba aquí. Tot s'ha de justificar en aquest món. Y clar, aquestes dues noticies no son ailledes. El divendres el País va publicar un reportatge de altres situacions com aquestes, en les que justifiquen que la separació de sexes es una discriminació positiva contra el fracàs escolar, i això no es que ho digui Montessori o el Papa, ho diu algú que encara en sap més d'educació es l'informe PISA. El link del reportatge es:
Doncs aquí deixo la meva primera entrada sobre notícies.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario